Status for projekterne i blokken ultimo maj 2014

Hej Alle

Motionsrummet

Igår søndag var jeg rundt og uddele adgangsbrikker til de beboere, som var hjemme og ønskede det. En del beboere, som nu har adgang, mangler introduktion til redskaberne.
Var du ikke blandt dem, som ønskede en adgang eller introduktion, så kontakt Annemarie eller Sebastian i 456C, og få aftalt nærmere.

Fællesrummet

Der er indkøbt 4 store parasoller fra IKEA (firkantede). Dog mangler der indkøb af 12 cementfliser størrelse 50×50 cm, førend de kan anvendes.
Den store grill skulle ankomme i løbet af tirsdag.
Borde og stole fra Jysk afventer svar fra Dorte og Jan. De har lige opdaget, at der desværre er mulighed for rustdannelse i rør under sædet på stolen.
Klap-sammen bænke/bord fra Bauhauss (Søren og Birgitte), skulle også blive ordnet i løbet af denne uge (så vidt jeg ved).

Cykelrum

Der er heldigvis beboere, som nu er begyndt at udnytte rummet i syd, så cyklerne ikke står ulovligt placeret i gangarealet. Det er vigtigt, at cyklerne på gangen kun er i cykelstativer, da brandmyndighederne betragter resten af det indre gangstrøg som flugtvej, og derfor skal holdes frie.
Der er “næsten” sat de lovede og længe ventede låse på cykelrummene i syd. Du får adgang ved at holde din gule husbrik hen til den sorte firkant for enden af glasvæggen. Når du hører et højt klik, kan galsdøren åbnes. Fra indersiden skal du trykke på den lille hvide knap med en nøgle på, for at låse op. Måske kommer de sorte cylindre på dørene til at virke senere….

Dato’er

Husmøde på Søndag 01. juni kl 17:00
Beboermøde servicecentralen tirsdag 03. juni kl. 19:30 – med mulighed for at høre om og spørge ind til de mange byggeprojekter, der er igang rundt om i Farum Midtpunkt.
Blokfest fællesrummet, med indvielse af grill og andet ude-materiel, søndag 22. juni, kl. 13:00 (medbring selv mad og drikkelse, blokken står for kødet).

Hjemmesiden

88 spammere (forsøg på opret som bruger slettet idag, samt 20 brugere, som aldrig har været aktive.

Med venlig hilsen
Michael Quist, 452 D