Døren i sydenden blokeret efter hærværk

Tidligere idag, ca. 15:45, blev vores dørstation/dørterminalen fjernet med et koben.

Resultatet var, at døren nu er ulåst. Tilfældigvis var vi 4 inde i fællesrummet og så en film, da fem unge fyre gik forbi. Efter lidt diskusion og opringning til politiet, valgte de at forlade blokken.

Da vores cykelrum stadig ikke er blevet aflåst og vi har lidt udestående i fællesrummet, valgte nogle af os i blokken at sikre døren – ved at tillade udgang, men forhindre at folk bare kan komme ind. Det bliver selvfølgelig normalt igen, lige så snart ejendomskontoret har mulighed for at reparere dørstationen.

Det betyder, at du indtil da bliver nødt til at blive hentet ved døren, hvis du skal ind (ring til en i din lejlighed).
Eller benytte en af de andre udgangsdøre til p-kælderen.
Eller ringe til det telefon nummer, som står på sedlen ved syd-døren, mellem 08:30 og 00:30.

Husk at sikre dig, at døren rent faktisk er låst, når du er gået ud af døren. Ellers er der igen fri adgang til blokken.

Ellers vil det være en god ide de næste par dage at holde øje med blokken, og rapportere tilstedeværelsen af personer,som ikke har et ærinde her, til Michael Madsen, SSP medarbejder : 30 45 80 33.

Vi har  været rundt her til aften og snakke med så mange beboere som muligt og fortalt om dagens hændelser. Ligeledes har vi uddelt Michaels nyhedsbrev igen.

Lad os stå sammen i blok 46, og forhindre, at der bliver utrygt at færdes her. Vi har en fantastik boligblok og gode naboer, som vi skal værne om sammen.

One thought on “Døren i sydenden blokeret efter hærværk

  1. Flot indsats!

    Stor tak til Michael og de andre engagerede beboere.

Comments are closed.