Hjælp blokken

Kære Alle – dette er vigtigt‼️
Vi har i lang tid haft stor glæde af få, der frivilligt tog sig af alle opgaverne. To af dem er flyttet. Det betyder at hvis vi gerne vil fortsat have vores blok til at fungere som vi kender det, har vi brug for at hjælpes lidt ad. Vi er ikke nok frivillige tilbage til at kunne løfte opgaverne alene.

Når vi har blokmøder – dukker max 2-3 lejligheder op, ud af over 30 lejligheder. Ofte er vi ikke engang nok til at kunne stemme om at indkøbe små nødvendigheder til fællesrummet og træningsrummet!

Så dette er et opråb, vi har brug for at I alle giver blot et øjeblik til fællesskabet og de fordele vores blok har. Alternativet er en trist blok uden træningsrum og velfungerende fællesrum til udlån… og det tror jeg vi alle ville være kede af.

Kom forbi til blokmøderne, og vær med til at give lidt her og der. Vi skal have sat juletræer op, og pynt hvis vi har hænder nok. Lad os lave nogle hyggelige arrangementer, hvor vi lærer hinanden at kende. Tænk om vi kunne lave en sommerfest, julefest, lave græskar lygter, se Super Bowl? Er I friske til at deltage i blokken? Hvis I ikke støtter op, så forsvinder blokkens frivillige, og blokken bliver endnu mere beskidt og kedelig.

Næste blokmøde er 3/12 kl 16:30 – ses vi?